DOS SUCRES RESTAURANT

restaurante-dos-sucres-proyecto-interior

Complete interior design project for the Dos Sucres restaurant. Project of contemporary and modern style, with an industrial air, clean and simple shapes. With materials such as wood as protagonist, in the walls, floor and furniture. 

The colors are kept neutral, except for the use of blue tones in part of the furniture, and the natural color of the vegetation, in the design on the walls, with the use of the restaurant's logo. 

A wall is left with exposed brick, to continue with the industrial style and the use of materials in their natural state. 

We take advantage of the natural lighting in the space, and use industrial style spot lighting to illuminate each of the tables. 

restaurante-dos-sucres-proyecto-interior

Continuing with the use of materials in their natural state, stones, supported by a metal net, are used to shape the bar, from which diners can see the cooks preparing and detailing each dish. 

restaurante-dos-sucres-proyecto-interior